A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

Новини

Заміни букет до Дня вчителя на донат для ЗСУ

Кожен наш день наповнений емоціями: позитивними та негативними. Є різні дні, в які ми всі маємо змогу жити своїм життям, працювати, спати в своєму ліжку та вранці пити гарячий чай. Так, це відбувається між тривогами, іноді ночами не можливо спати через сирену, іноді прокидаємось під вибухи проте ми спокійні – нас оберігають Збройні Сили України. Оборона нашої Батьківщини - це щоденний подвиг, за який хочеться дякувати при першій нагоді. Дякувати за те, що захисники і захисниці оберігають наше життя… Тут теж всі працюють, в кожного свій фронт, кожен підтримує Україну як може.

11:11 20.10.2023

Безбар’єрність в освіті

Книга про рівність і різноманіття «Світ без меж», яка нагадує читачам, що кожна людина – гідна поваги особистість, а не носій діагнозу. Книга спрямована на навчання в супроводі вчителя дітей молодшої школи. Розмови в такому віці про несхожість, прийняття та рівність закладають фундамент суспільних трансформацій.

11:05 02.10.2023

 «Звитяжна Київщина: хроніка героїзму»!

Юні дослідники Гатненської громади стали учасниками пошуково-дослідницької експедиції «Нескорена Україна»,  зокрема її наймасштабнішого напряму:  «Звитяжна Київщина: хроніка героїзму»!

10:16 27.09.2023

Lifecell академія

Компанія ТОВ «Лайфселл» продовжує активності направлені на успішність навчання дітей в навчальних закладах і просить Вас надати можливість проведення активностей Лайфселл академії на 2023-2024 навчальний рік по школам Київської обл.

09:35 26.09.2023

Акція "Смілива гривня" 

Акція "Смілива гривня" – це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. 

08:56 26.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень