A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

Новини

І (регіональний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів закладів освіти Гатненської ТГ - членів Малої Академії наук України

       З метою популяризації наукової діяльності та розвитку наукового світогляду, пошуку й підтримки обдарованої учнівської молоді в грудні 2023 року було проведено І (регіональний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук Гатненського сільського територіального відділення МАН.

16:00 28.12.2023

Міжнародний навчальний семінар для практичних психологів

Практичний психолог  Юрівського ліцею Місячна Наталія Миколаївна взяла участь у міжнародному навчальному семінарі для практичних психологів, який був присвячений темі психологічних травм (отриманих під час збройного конфлікту), їх психоемоційним наслідкам та можливостям пом'якшення наслідків травматичного досвіду для мирного населення України.

14:55 25.12.2023

Учні Юрівського ліцею відвідали Національну академію внутрішніх справ

Учні Юрівського ліцею відвідали Національну академію внутрішніх справ та ознайомилися з роботою поліцейських. Робота у кіберполіції, ювенальній превенції чи патрульним поліцейським - це далеко не повний перелік можливих напрямків для ліцеїстів, що хочуть стати поліцейськими. Дякуємо представникам НАВС за цікаву екскурсію до музею та навчальними класами Академії, що дали змогу побачити роботу поліції з різних ракурсів.

11:59 15.12.2023

"Зменшення ризиків травмування та загибелі дітей від мін та вибухонебезпечних предметів у Київській області України" за підтримки посольства США

ГО "Ліга офіцерів"  - 13 грудня провела навчальний захід для учнів Юрівського та Гатненського ліцеїв з основних правил мінної безпеки.

11:34 15.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень