A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

Новини

День Збройних Сил України

До Дня Збройних Сил України 6 грудня 2023р. на базі Гатненського ліцею відбувся турнір з силового багатоборства, організований  КП «Спортивна громада», Управлінням освіти Гатненської сільської ради та Гатненським ліцеєм.

14:17 07.12.2023

Навчання з надання домедичної допомоги для учнів Гатненського ліцею

У співпраці з волонтерською організацією "Rescue life"https://instagram.com/rescuebike.es? gshid=MzMyNGUyNmU2YQ==  прекрасними волонтерами-медиками Пепе та Хорхе було проведено навчання з надання домедичної допомоги для учнів Гатненського ліцею.

16:38 30.11.2023

З Днем Гідності та Свободи!

З Днем Гідності та Свободи! 21 листопада 2013-го - знакова дата для кожного українця. Сьогодні ми відзначаємо 10 років Революції Гідності і початку нового шляху вільних і гідних. Безпрецедентні в сучасному світі приклади відваги, самопожертви, боротьби за право бути вільними людьми. Дорогі українці, будьмо незламні духом, як була незламною Небесна Сотня! Ми шануємо усіх захисників України! Кожного, хто наближає нашу перемогу, кому Гідність і Свобода - надважливі поняття. Ми промовляємо слова вдячності й вшановуємо пам'ять людей, які захищали і продовжують захищати українську державність. Дякуємо усім, хто відстоював і боронив демократичний вибір українців під час Студентської революції на граніті 1990 року,  Помаранчевої революції 2005 року. Дякуємо героям Небесної Сотні.  Дякуємо усім воїнам, які борються із ворогом, захищають нашу свободу, суверенність, наші традиції і право жити вільним життям. І за те, що завдяки найкращим і наймужнішим українцям наша сила духу за цей час не зламана, а лише загартована. Хай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у ваших домівках та не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

10:24 21.11.2023

До вихованців ЗДО "Умка" завітали представники Національної поліції

Другого листопада до вихованців ЗДО "Умка" завітали представники Національної поліції та Спеціаліст з безпеки освітнього середовища та розповіли про роботу поліцейського громади. Правила поведінки в садочку та дома, що робити коли тебе намагаються забрати незнайомі люди та як себе поводити якщо залишився дома один - це не повний перелік тем які з задоволенням вислухали діти. А можливість приміряти на себе роль поліцейського доповнили позитивними емоціями цей день.

11:57 02.11.2023

Екскурсія до 44 пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України

У перший день листопада учні 2го класу Юрівського ліцею відправилися на екскурсію до 44 пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України смт Чабани та ознайомилися з роботою пожежників. Діти побачили як працює пожежна частина, як відбувається чергування. Особливу цікавість, звичайно, викликали автомобілі та обладнання. Учні мали можливість приміряти на себе форму пожежників та здійснити учбове гасіння пожежі.

11:31 01.11.2023

«Відкритий освітній простір»

 25 жовтня 2023 року на базі Хотівського академічного ліцею Імені Левка Лук’яненка у рамках проєкту «Відкритий освітній простір» відбулося засідання заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та вчителів початкових класів Гатненської, Чабанівської та Феодосівської громад, на якому всі учасники мали змогу поділитися досвідом та спланувати розвиток освіти у громадах в  майбутньому.

15:48 27.10.2023

Цікаві уроки в КЗ ЗДО (дитячий садок) Казка

24.10.23 Спеціалістом з безпеки освітнього серидовища Управління освіти у співпраці з іспектором Ювенальної превенції та поліцейськими Гатненьської територіальної громади проведено пізнавальний урок для вихованців ЗДО "Казка". Під час зустрічі дітям нагадали про правила особистої безпеки та обов'язкове дотримання правил дорожнього руху. Також діти мали можливість ознайомитися з службовим автомобілем та спорядженням правоохоронців.

15:31 27.10.2023

Ігрові набори "Відкривай та розвивай"

Цього сонячного і теплого осіннього дня слова подяки висловлюємо тим, хто не зважаючи на війну,  дбає про розвиток та емоційний інтелект підростаючого покоління нашої Батьківщини та дарує дітям Гатненської громади підтримку, можливості для розвитку та дружні обійми!

09:21 27.10.2023

Осіння ярмарка

Святкування свята осені в Гатненському ліцеї відбулося в форматі феєричної осінньої благодійної ярмарки!

11:16 20.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень