A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

В рамках проєкту "Розбудова стійкої системи громадського здоров’я" в Юрівському ліцеї Гатненської громади відбулася змістовна інформаційна зустріч. Захід був організований та модерований регіональною координаторкою від Коаліція за Вакцинацію.

Дата: 20.09.2024 12:01
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Важлива зустріч у Юрівському ліцеї: знання, які рятують життя!

В рамках проєкту "Розбудова стійкої системи громадського здоров’я" в Юрівському ліцеї Гатненської громади відбулася змістовна інформаційна зустріч. Захід був організований та модерований нашою регіональною координаторкою від Коаліція за Вакцинацію, яка розповіла про основні завдання проєкту та представила Національний портал з імунізації.

Експерт з вакцинації Анастасія Жога провела інформативну та захопливу презентацію, під час якої розповіла про вакцинокеровані інфекції, важливість рутинної вакцинації та необхідність додаткових щеплень. Особливо хочеться відмітити педагогічний колектив ліцею, який слухав з великим зацікавленням. Навіть після завершення зустрічі вони продовжували проявляти інтерес до теми вакцинації, ставлячи безліч питань. Це дуже надихає!

Дякуємо за допомогу в організації заходу начальнику управління освіти Людмила Олійник та директору ліцею Ловягіну Анатолію Пилиповичу.

Хочеться також відзначити сам заклад, де проходила зустріч: ліцей надзвичайно охайний, чистий, і видно, що все тут зроблено з любов'ю. Кожна деталь говорить про те, що в цьому місці дбають про дітей та їх комфорт.

Дякуємо всім учасникам за активну участь та прагнення до знань! Разом ми створюємо здорове та безпечне майбутнє!

______________________________________________

Проєкт Розбудова стійкої системи громадського здоров’я реалізується за підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується організацією Пакт у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я, Оверсіз Стратіджик Консалтінг, Європейським інститутом політики громадського здоров’я та за участю Шкіл громадського здоров’я Університету Темпл, Університету Дрексель та Федерації охорони здоров’я Філадельфії, а також ГС "Коаліція за Вакцинацію" на підтримку Міністерства охорони здоров'я України та Центру громадського здоров’я України.

#громадськездоровя #вакцинація #Шпитьки #здоровяУкраїни #КоаліціяЗаВакцинацію #USAID #Pact

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень