A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

18 вересня 2024 року працівниками інституту проведено продуктивну зустріч в онлайн-форматі “Центри професійного розвитку педагогічних працівників в умовах освітньої реформи” для керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

Дата: 19.09.2024 12:34
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

📌18 вересня 2024 року працівниками інституту проведено продуктивну зустріч в онлайн-форматі “Центри професійного розвитку педагогічних працівників в умовах освітньої реформи” для керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників та представників місцевих органів управління освітою, які координують методичну роботу в територіальних громадах.

📑Ректор інституту Віра Рогова презентувала інформаційно-аналітичний інструментарій “Solid info of the region” та проєкт освітнього технопарку із підвищення якості освіти у викликах воєнного/повоєнного часу.

✅Спікерами наради були висвітлені такі актуальні питання: професійний розвиток педагогічних працівників у цифрах і фактах; міжнародна та всеукраїнська проєктна діяльність: ресурси та можливості для педагогічних працівників центрів професійного розвитку; актуальні питання упровадження реформи Нової української школи у 2024/25 навчальному році; комунікаційна стратегія розвитку закладу освіти.

📑Ми впевнені, що такі спільні практики будуть надзвичайно успішними, бо спрацює синергія між Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів і центрами професійного розвитку педагогічних працівників у громадах нашого регіону.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень