A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

Цьогоріч обдаровані діти нашої громади гідно заявили про себе в районі та області. І на святі Останнього Дзвоника та на День захисту дітей сільський голова Олександр Паламарчук подякував за перемоги та вручив грамоти обдарованим дітям і педагогам.

Дата: 21.06.2024 10:52
Кількість переглядів: 30

Один з найважливіших напрямків соціальної політики Гатненської територіальної громади - формування і розвиток оптимальних умов для навчання, виховання та діяльності здобувачів освіти.

Для подальшої реалізації державної політики у сфері створення сприятливих умов для виявлення обдарованої молоді Гатненської територіальної громади та набуття нею навичок і знань у певних галузях діяльності, застосування її здібностей в Україні, а також залучення педагогічних працівників до роботи з обдарованою молоддю в закладах загальної середньої освіти  розроблена Програму роботи з обдарованими дітьми Гатненської територіальної громади на 2022- 2025р.р.

Мета Програми полягає у забезпеченні підтримки обдарованих дітей Гатненської громади шляхом створення умов для їхнього творчого, інтелектуального, духовного і фізичного (спортивного) розвитку та підтримки педагогів, тренерів, керівників колективів, які підготували цих дітей.

Щорічні грошові премії Гатненської сільської ради призначаються дітям (місце проживання яких зареєстровано або один з батьків яких має реєстрацію місця проживання на території Гатненської громади), які стали переможцями та призерами предметних олімпіад, інтелектуальних, мистецьких, творчих конкурсів, конкурсів Малої академії наук (МАН), спортивних змагань районного, обласного та Всеукраїнського рівнів та педагогам, керівникам колективів та тренерам, які їх підготували.

Цьогоріч обдаровані діти нашої громади гідно заявили про себе в районі та області. І на святі Останнього Дзвоника та на День захисту дітей сільський голова Олександр Паламарчук подякував за перемоги та вручив грамоти обдарованим дітям і педагогам, які їх підготували. Одночасно на картки переможців були перераховані грошові премії.

Щиро вітаємо  обдарованих дітей Гатненської громади та педагогів, які їх підготували. Бажаємо не зупинятись на досягнутому і долати нові вершини своїх талантів!
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень