A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

У житті у кожного з нас є чимало пам’ятних подій. Одна із таких - останній випускний бал у дитячому садочку.

Дата: 21.06.2024 09:11
Кількість переглядів: 32

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Педагогічний колектив вітає дошкільнят з їх першим кроком до країни знань. Бажаємо нових звершень, досягнення цілей і щасливого мирного життя у вільній, незалежній Україні.

Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери, - у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони склали клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати улюблений садочок.

          Багато  хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - активних дітей,  які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. 

З вітальним словом до маленьких випускників звернувся сільський голова Олександр Паламарчук який привітав вихованців зі святом та вручив подарункові набори, а керівники  дитсадків  побажали діткам  гарного навчання в школі та  вручили кожному випускнику дипломи про закінчення дитсадка.

Всі присутні  на заході  отримали  багато позитивних емоцій  та гарний настрій.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень