A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

26 березня на базі Гатненського ліцею відбувся тренінг з реалізації програми підвищення кваліфікації учителів початкових класів «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

Дата: 27.03.2024 09:16
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Тренінг-навчання «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» для вчителів початкових класів

У реаліях сьогодення освітня галузь зазнала значних змін. Війна негативно вплинула на організацію освітнього процесу. Це зумовило потребу в гнучкій трансформації діяльності освітньої сфери.

Реалії поставили перед педагогами завдання постійно реагувати на вимоги часу, поглиблювати і вдосконалювати свої професійні компетенції, долати освітні втрати.

Організація якісного освітнього процесу, визначення та подолання освітніх втрат, формування і розвиток компетентностей молодших школярів – це основні напрямки діяльності учителів початкової школи.

 

Враховуючи реалії сьогодення і те, що сьогоднішнє суспільство потребує людей, які вміють творчо і креативно мислити, застосовувати набуті знання в складних, часто нестандартних ситуаціях, швидко розв’язувати проблеми, створювати нове, працювати в команді, - для формування такої особистості треба використовувати в освітньому процесі школи діяльнісний підхід.

Тому актуальним наразі є підвищення кваліфікації учителів початкової школи з цього питання.

 26 березня на базі Гатненського ліцею відбувся тренінг з реалізації програми підвищення квіаліфікації учителів початкових класів «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

Цього дня підвищували кваліфікацію вчителі  закладів загальної середньої освіти Гатненського та Юрівського ліцею.

Усі учасники тренінгу працювали у творчих локаціях та провели ряд практичних вправ, адже у сьогоднішній реалії освітній процес потребує нових підходів та інструментів. Учасники тренінгу використовували

 інтерактивні методи навчання. У командах було створено багато проєктів, що стимулюють творчу уяву та забезпечують можливість навчання через гру. Усе це надає можливість ефективніше здійснювати освітній процес та досягати поставлених цілей у Новій українській школі.

Зібратись разом – це лише початок, триматись разом – прогрес, а працювати разом – успіх!

Сподіваємося, що зустріч наших педагогів залишила позитивні емоції та враження, а головне – почуття радості від командної роботи.

Висловлюємо подяку тренеру Коцар Ірині Анатоліївні. Дякуємо за якісну співпрацю, а учасникам – за творчу активність і готовність розвиватися.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень