A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

У березні 2024 року Центром творчості дітей та юнацтва Київщини у рамках івент-кластера «ART-покоління Київщини» було проведено обласний фестиваль читців «Літературна вітальня на Київщині».

Дата: 26.03.2024 16:42
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

У березні 2024 року Центром творчості дітей та юнацтва Київщини у рамках івент-кластера «ART-покоління Київщини» було проведено обласний фестиваль читців «Літературна вітальня на Київщині». Цього року фестиваль читців присвячено 210-тій річниці від дня народження Тараса Шевченка та Всесвітньому дню поезії, у день якого і були підбиті підсумки ІІ (відбіркового) етапу фестивалю.

За рішенням членів журі фіналістом обласного (відбіркового) етапу стала учениця Гатненського ліцею Шульга Валерія. Саме вона стане учасником фіналу обласного фестивалю читців «Літературна вітальня на Київщині» та позмагається за найвищі нагороди фестивалю – ІІ місце, І місце та звання «Володар Гран-прі».

Окрім фіналістів за кількістю балів члени журі також визначили призерів фестивалю, а саме володарів почесного ІІІ місця, ними стали: Гопчак Вікторія та Бабенко Марія учениці Гатненського ліцею.

Сердечно вітаємо призерів за почесне ІІІ місце у фестивалі! А фіналістці бажаємо успішного виступу та перемоги!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень