A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

Гатненський ліцей

Дата: 06.06.2023 08:10
Кількість переглядів: 77

Фото без описуІнформаційна довідка

про заклад освіти «Гатненський ліцей Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області»

Юридична адреса: с. Гатне, вул. Космонавтів, буд. 1

Директор – Ганзя Маргарита Василівна

Заклад освіти відкрито 1вересня 1995 року.

У Гатненському ліцеї у 2022/2023 навчальному році навчається 956 учнів.

Ліцей працює у дві зміни: перша зміна - 432 учні, друга зміна - 524 учнів.

У закладі здійснюється вивчення профільних предметів: історія та українська мова. Дев’ять класів працюють за науково-педагогічним проектом «Інтелект України»

У закладі працює висококваліфікований колектив - 59 педагогічних працівників. Серед них 12 учителів з категорією «Старший вчитель», 4 учителів нагороджені почесною грамотою Міністерства освіти і науки України.

Учні ліцею є призерами та переможцями учнівських предметних олімпіад ІІ (районного) та IІІ (обласного) етапів, Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН та творчих конкурсів. Кожного року ліцей має учнів-випускників, які за високі досягнення в навчанні нагороджені золотою медаллю.

Для забезпечення всебічного розвитку учнів у ліцеї працюють 12 гуртків:

гуртки наукової роботи, «Дивосвіт літератури», гурток української мови, гурток англійської мови, танцювальний гурток «Барвінок», хоровий гурток «Українська пісня», гурток «Навчаємося грамоті», гурток «Пошук», секції волейболу, футболу, стрільби «Юний стрілець».

У ліцеї функціонує 34 навчальні кабінети, які укомплектовані сучасним обладнанням, аудіо і відео технікою. Для комфортного та успішного здійснення позакласної роботи є актова та спортивна зали, бібліотека із сучасною медіатекою, кабінети інформатики, фізики, біології, трудового навчання. Підключення до мережі Інтернет дають змогу учням оволодіти сучасними інформаційними технологіями. 14 кабінетів початкової ланки обладнані сучасними мультимедійними засобами та меблями. Для безпечного перебування дітей у ліцеї встановлені сучасна система оповіщення та сигнальна кнопка.

У підвальному приміщенні ліцею були проведені роботи з облаштування найпростішого укриття для всіх учасників освітнього процесу. Укриття забезпечене відео-наглядом, вогнегасниками, пожежною сигналізацією, примусовою вентиляцією та централізованою каналізацією й водопостачанням. Приміщення, у яких знаходитимуться здобувачі освіти, облаштовані інтерактивними комплексами, зручними м’якими меблями, відкидними настінними лавками та партами. Проведена робота дозволять забезпечити безпечне перебування учнів і працівників у приміщенні ліцею під час повітряних тривог. Здобувачі освіти матимуть змогу у безпечних та комфортних умовах продовжувати навчальний процес, або з користю провести дозвілля.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень