A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Гатненської сільської ради

Юріївський ліцей

Дата: 06.06.2023 08:04
Кількість переглядів: 53

Фото без описуЮрівський ліцей Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області (директор ліцею Ловягін А.П.).

Ліцеєм створено новий сайт, зараз його поновлюємо. Зайшовши на нього Ви зможете отримати всю інформацію про наш заклад.

Школу у Юрівці було відкрито у 1932 році у пристосованому приміщенні. Дане приміщення побудовано у 1977 році за типовим проектом восьмирічної школи. У 2000 році школу було реорганізовано у загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, а у минулому 2022 році рішенням Гатненської сільської ради школу перейменовано у Юрівський ліцей Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.

Ми є невеликим, типовим сільським закладом освіти.

У цьому році навчається 334 учні. У ліцеї працює 28 педагогічних працівників, з них 10 мають вищу категорію, 5 звання «старший вчитель», 2 звання «вчитель методист», першу категорію мають 4 учителів, другої категорії 4, 8 спеціалістів, у більшості це асистенти учителів.

Проводяться роботи по благоустрою та озелененню території ліцею. Споруджується сучасне обладнане укриття для ліцеїстів та працівників ліцею. Заплановано добудову навчального корпусу з актовою залою, перекриття даху, утеплення існуючого приміщення ліцею, капітальний ремонт вхідної групи, капітальний ремонт коридору другого поверху, капітальний ремонт коридору до спортивної зали, облаштування внутрішніх туалетів на другому поверсі, капітальний ремонт вуличної вбиральні, укладання бруківки на подвір’ї ліцею.


 


 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень